Training Specifiek - MAX-B-CAMP

 

Tractorband flip Minou zw

MAX-B-camp is een cardio en spierversterkende workout in de natuur. Het is voor mannen en vrouwen, voor beginners en gevorderden. Iedereen kan er aan meedoen. Niet binnen de muren van de sportschool, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht. MAX-B-camp is een intensieve outdoor training met veel variatie, fun en maximaal resultaat.

IN THE OPEN AIR!

MAX-B-camp vindt altijd buiten plaats. Er worden oefeningen gedaan zonder ingewikkelde apparaten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke obstakels en andere (urban)hindernissen die we tegenkomen. Hierbij kun je denken aan trappen, bankjes, speeltoestellen maar ook je eigen lichaam en lichaamsgewicht  wordt gebruikt als “fitness apparaat”. Tijdens de les doe je vaak DUO oefeningen, gedeelde smart is immers halve smart!

MAX-B-camp verbetert je:

  • Conditie
  • Kracht
  • Snelheid
  • Balans
  • Coördinatie
  • Souplesse

Dit doen we door oefeningen als onder andere hardlopen, push-ups, squats, lunges, burpees en nog veel meer. De lessen worden verzorgd door gecertificeerde en gespecialiseerde personal trainers. Het hele jaar door heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie en totale lichaamsverbetering.

Groepsgrootte (min.-max.): 8-12 pers.

Locatie: Outdoor

Gratis kennismaken met MAX4life Premium PT Xperience?

GRATIS MAXPERIENCE Klik hier voor de gratis kennismaking

DOE DE MAX FIT – test Klik hier voor de MAXFIT test

                button startinfo

 

Afdrukken E-mail

max hartje life your health is our sport

your health is our sport web

start today web