Onlineshop

In onze online shop kunt u diverse artikelen vinden die u bij het halen van uw doelstellingen kunnen ondersteunen. Ze werkeen draadloos samen met de Max4life App.
Dat zijn producten van Neo (trackers en biometrische weegschaal) die uw activiteit monitoren en uw gewicht e.d. in de gaten houden.
Maar ook 100% biologische voedingssupplementen die lichaam beter in balans brengen.
Behalve online kunt u deze producten natuurlijk ook direct bij ons kopen, wij kunnen er dan ook nog de nodige uitleg bij geven.

Voedingssupplementen

folder capura binnenzijde rev11 aprl11 web

 

GA NAAR DE ONLINE SHOP

 

Neo producten

NEO Health One Tracker

De NEO Health One Activity Tracker is de perfecte hulp om je slimmer te laten trainen. Hij verbindt draadloos met je Max4life app en geeft waardevolle informatie over je dagelijkse activiteiten en slaap. De tracker geeft je inzicht in het aantal calorieën dat je hebt verbrand, afstand die je hebt afgelegd, aantal uren dat je hebt geslapen en meer. Je hebt zowel toegang tot deze informatie via de tracker als via de Max4life app.

neo tracker zwart  neo tracker wit
neo tracker blauw  neo tracker geel  neo tracker rose

 

 

Wat is de NEO Health Onyx (NHO)?

De NHO is geen standaardweegschaal, maar meet naast gewicht ook je lichaamsvet, lichaamswater, spiermassa, BMI, BMR (Kcal), botmassa en visceraal vet. Daarnaast synchroniseert de weegschaal met de Max4fit App. Fantastisch om je progressie inzichtelijk te maken.

De weegschaal:

  • kan wegen tot 180 kg.
  • is gemaakt van 6 millimeter dik gehard glas met zogenaamd ITO-geleidende film. Deze ITO-laag zorgt voor een oppervlak met hoge sensitiviteit, zodat metingen tot 0.1 kg nauwkeurig zijn.
  • is voorzien van een slimme ‘step-on’-technologie en automatische uitschakeling.
  • stuurt middels bluetooth data door naar je smartphone.

neo health onyx

GA NAAR DE SHOP

Afdrukken E-mail

max hartje life your health is our sport

your health is our sport web

start today web