PLANKEN is SUPER!

TRAIN JE HELE LICHAAM MET PLANKEN

BS planken 595x180

De plank is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je workout. Voor wie hem nog niet kende: Het is een houding waarin je een soort push-up-achtige houding aanneemt. Vaak wordt het gedaan op de ellebogen. De plank kan overal gedaan worden, wat in 2011 leidde tot een hype waarbij mensen op de meest onwaarschijnlijke plekken foto’s van zichzelf maakten terwijl ze ‘plankten’.

De plank is een oefening waarmee je bijna al je spiergroepen traint. De buik en rug worden intensief gebruikt om het lichaam recht te houden, en de armen en benen worden ingezet om het lichaam omhoog te houden. Vijf voordelen van de plank:

1. Het is makkelijk, er zijn geen hulpmiddelen nodig. 
2. Het kan overal, zelfs op kantoor naast je bureau
3. Je traint bijna je hele lichaam
4. Je traint je romp, waardoor je houding verbetert
5. Er zijn veel variaties mogelijk voor afwisseling. De plank kan namelijk ook zijwaarts op 1 arm, extra hoog door je armen uitgestrekt te houden, ondersteboven met je buik naar boven, balancerend bovenop fitnessballen, en zo nog veel meer!

Ongetrainde beginners kunnen verwachten de eerste keer 30 seconden vol te houden. De experts houden het iets langer vol: het record planken staat op ruim 8 uur. 
Er is ook een variant voor de vergevorderde planker: de planche/no-leg pushup. Hierbij wordt alleen gesteund op de handen, en wordt de rest van het lichaam als een soort vlag boven de grond gehouden.

Tip: deze oefening is tussendoor ook fijn voor als je het koud hebt in de winter. Na dertig seconden planken heb je het zo weer warm!

Afdrukken E-mail

Max4life Fitness en Health App

Sporten is nog leuker met onze MAX4LIFE Fitness app. Gratis te gebruiken voor al onze leden! De ideale App voor een fit én gezond leven. Bereik je doelen en blijf gemotiveerd met de nieuwe MAX4LIFE app. Houd je workouts en vooruitgang bij en laat ons je op weg helpen.

screen696x696 webMet de MAX4LIFE app kun je:
De lesroosters en de openingstijden van jouw club bekijken
Je dagelijkse fitnessactiviteiten bijhouden
Je gewicht en andere statistieken invoeren en je voortgang bijhouden
Duidelijke 3D demonstraties bekijken (er staan meer dan 2000 oefeningen in!)
Vele kant-en-klare workouts gebruiken
Zelf workouts samenstellen
Meer dan 150 achievements verdienen

Kies de workout die bij jou past en start met jouw ideale training: in de sportschool of thuis. Houd je fitnessprestaties bij van conditie tot kracht, van afvallen tot groepsles: deze App is jouw eigen Personal Trainer en geeft je de motivatie die je nodig hebt! Upgrade naar de PRO-versie en je krijgt nog meer extras!

Je kunt deze app syncen met de Gezondheid App. Wanneer je deze connectie activeert, worden je workouts in de Gezondheid app automatisch toegevoegd aan je activiteitenkalender. screen696x696 2 web

INLOG LEDEN

Afdrukken E-mail

Supplementen in onze online shop

In onze online shop kunt u diverse artikelen vinden die u bij het halen van uw doelstellingen kunnen ondersteunen. Ze werkeen draadloos samen met de Max4life App.
Dat zijn producten van Neo (trackers en biometrische weegschaal) die uw activiteit monitoren en uw gewicht e.d. in de gaten houden.
Maar ook 100% biologische voedingssupplementen die lichaam beter in balans brengen.
Behalve online kunt u deze producten natuurlijk ook direct bij ons kopen, wij kunnen er dan ook nog de nodige uitleg bij geven.

Voedingssupplementen

folder capura binnenzijde rev11 aprl11 web

GA NAAR DE ONLINE SHOP

 

Afdrukken E-mail

max hartje life your health is our sport

your health is our sport web

start today web